Rendezvényszervezés

A Bárány rendezvényházban található egy 40-50 fő befogadására alkalmas étterem télikerttel és grillterasszal. Az első emeleten egy 40 főt befogadó két külön szeparált teremmé alakítható rendezvényterem található.

A Bárány tökéletes választás lehet születésnapi, esküvői, csapatépítő és céges rendezvényeknek, de bármilyen privát esemény megszervezésében és lebonyolításában rendelkezésre állunk. Az egyedi ajánlatkéréstől a teljes kivitelezésig számíthatsz ránk. A nemzetközi konyha jól ismert fogásai, felkészült felszolgálóink, a dekoráció és a széles italválaszték együttese az általad elképzelt, megálmodott esemény sikerét szolgálja. 

Konyhánk működése sokrétű, hiszen külön csapat főz az előfizetéses étkezőknek, illetve a chef csapata az a’la carte étkező vendégek gasztronómiai élményét elégíti ki. A hagyományos technológia mellett rendelkezünk a legkorszerűbb konyhatechnológiák alapos ismeretével, ezek alkalmazása napi rutinnal működik a házban. A konyha alapanyagainak beszerzésénél törekszünk a regionális és szezonális termékek beszerzésére, ez tükröződik az éttermeink borválasztékában is, hiszen túlnyomó részt a régióhoz tartozó kiváló borászaink termékeit szolgáljuk fel.

 

Cateringben gondolkodsz?
Ez esetben szintén keresd a Bárányt, hiszen személyre szabott ajánlatainkkal biztosan összeállítunk olyan menüsort, ami elnyeri a tetszésed. A cég eszközökben jól felszerelt, megfelelő a szállítókapacitása (hűtőkocsival is), mely lehetővé teszi rendezvények vállalását külső helyszíneken is, akár több száz résztvevővel.

Amennyiben otthonodban, kertedben szeretnél családi eseményt, ránk akkor is számíthatsz. Házhoz megyünk és helyben készítjük el, majd szolgáljuk fel a tökéletes fogásokat.

 

Csapatunk vállalja továbbá:

  • gyerektáborok lebonyolításában való részvételt (szállás és étkeztetés)
  • romantikus vacsorák és esték szervezését (étkezés, szállás, valamint virág megrendelés és kiszállítás)

 

Rendezvényeink lebonyolításában partnercégünkre az RV Event Kft.-re támaszkodunk.

 

 

Ajánlatkérés